nintenblog_sign_2.png

Ötmillióhoz közelít az eladott Switch-ek száma

Ötmillióhoz közelít az eladott Switch-ek száma

A játékok is jól fogynak a konzolra, eddig 13,6 milliót adtak el belőlük

A Nintendo közzétette az első pénzügyi negyedévre vonatkozó adatokat, melyekből kiderült, hogy 2011 óta nem sikerült akkora bevételt elérnie a japán vállalatnak az április elejétől június végéig tartó időszakban, mint az idei esztendőben. A kiemelkedő számok természetesen a cég március elején megjelent legújabb konzoljának köszönhetőek - a Nintendo Switch-ből a nyár első hónapjának végéig 4,7 milliót értékesítettek világszerte, amivel bár a kiotóiak eddigi legsikeresebb gépét, a Wii-t nem sikerült utolérnie a hibrid masinának, a 900 ezer körüli első negyedéves eladást produkáló Wii U-ra viszont köröket ver a gép.

A játékeladások miatt sem kell szégyenkeznie a Nintendónak, hiszen a rajongók nem kevesebb, mint 13.6 millió szoftvert vásároltak a konzolhoz. Ebből a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 3.92 milióért felelős, míg a Mario Kart 8 Deluxe 3.54 millióért, míg az ARMS-ból 1.18 millió fogyott. 

Még meglelhet a 10 milliós cél, de ehhez orvosolni kell a készlethiányokat

A Nintendo nemrégiben a Switch iránti elképesztő érdeklődést látva módosított a várakozásain, így a hivatalos álláspont szerint jelenleg 10 millió gépet akar a cég eladni a következő üzleti év kezdetéig, azaz jövő márciusig. A mostani számokat elnézve bizonytalannak tűnhet, hogy ezt el is tudja-e érni a vállalat, de ne feledjük, hogy az év hátralévő részében olyan játékokkal bővül majd az új konzol palettája, mint a Xenoblade Chronicles 2 vagy a Super Mario Odyssey - ez utóbbinak ráadásul arra is meg van a lehetősége, hogy rövid időn belül lenyomja a The Legend of Zelda: Breath of the Wild rekord eladásait.

Az érdeklődést tehát megvan és nagy valószínűséggel meg is lesz a hardver iránt, az állandó készlethiányok miatt azonban rengeteg rajongó nem tud hozzájutni a Nintendo Switch-hez. Japánban több ezren állnak sorban az üzletek előtt, hogy legyen esélyük hazavinni egy konzolt, míg az Egyesült Államokban is folyamatosan figyelnie kell a viszonteladók készleteit annak, aki venni szeretne egy Switch-et. Ha a japánok képesek lesznek megküzdeni ezzel a problémával, és a keresetnek megfelelő példányt legyártani, minden esélyük meglehet arra, hogy kicsivel több, mint egy év alatt beérjék a Wii U számait.

Ötmillióhoz közelít az eladott Switch-ek száma Tovább
Napokon belül megjelenik az Overcooked Switch-re

Napokon belül megjelenik az Overcooked Switch-re

Drágább lesz, mint más platformon, de két DLC-t is tartalmaz majd

Az Overcooked Switch-es változata még február végén, az új konzol megjelenése előtti napokban mutatkozott be a Nintendo of America indie játékokat felsorakoztató élő közvetítésében. A PC-n már óriási sikernek örvendő, kifejezetten a kooperatív játékmódra kihegyezett alkotásban a játékosoknak együttműködve kell különféle fogásokat megfőzniük úgy, hogy a feladatokat egymás között felosztva az ételkészítés minden lépésére odafigyelnek. A dolgukat azonban számos váratlan körülmény is megzavarhatja, a földrengések, vagy a hajó mozgása - ha éppen egy tengerjáró utasainak készítjük az étkeket - könnyen belezavarhat a gondosan megtervezett munkamegosztásba.

Két BAFTA-díjat is kapott a Overcooked

A játék két díjat is bezsebelt a British Academy Game Awards díjkiosztóján: az Overcooked lett a legjobb családi játék és a legjobb brit játék is a szakértők szerint.

A Nintendo Switch a fejlesztők szerint is az egyik legjobb platform a játék számára, hiszen a gépről lecsatolható Joy-Con kontrollereknek köszönhetően a konzol lehetőséget teremt arra is, hogy az otthonunktól távol, akár utazás közben is leülhessünk a barátainkkal egy-egy közös főzésre. Az Overcooked ráadásul a HD-Rumble technológiát is támogatja majd, így minden eddiginél pontosabban érezhetjük majd, ahogyan kilötyög a leves a fazékból, vagy ahogyan a kés végigszalad a paradicsom rostjain.

A bejelentése óta számtalan rendezvényen lehetett próbát tenni a szoftver Nintendo Switch kiadásával - ami az alapjáték mellett egyébiránt a The Lost Morsel, és a Festive Seasoning kiegészítőt is tartalmazni fogja - így nem ért minket meglepetésként, hogy a fejlesztők ma bejelentették: elkészültek az átirattal. Az Overcooked: Special Edition előreláthatólag július 27-én jelenik meg a platformra, a korábbi kiadásokhoz viszonyítva egy kicsivel borsosabb áron (£15.99 / $19.99 / €19.99).

Overcooked előzetes


Napokon belül megjelenik az Overcooked Switch-re Tovább
Végre teljes játékokra is beválthatjuk My Nintendo pontjainkat

Végre teljes játékokra is beválthatjuk My Nintendo pontjainkat

Új jutalmakkal bővült a hűségrendszer európai kínálata

Tavaly márciusban váltotta le a My Nintendo a japán vállalat korábbi hűségrendszerét, a Club Nintendo-t. Az addigi kaparós-kódbeváltós megoldást egy szebb és sokkal logikusabban működő felület váltotta, azonban ez nem volt elég ahhoz, hogy enyhítse a rajongók csalódottságát a fizikai jutalmak és digitális játékok hiánya miatt. A mai frissítésnek köszönhetően viszont egy kicsit javult a helyzet a kínálat terén: négy, teljes értékű indie cím is bekerült az arany pontokkal megszerezhető digitális ajándékok közé, így ez az első alkalom, hogy teljes játékokra is becserélhetjük az összegyűjtött érmeinket.

A kínálat egyelőre tehát elég szűkös, viszont így is akad mind 3DS-re, mind pedig Wii U-ra olyan cím, amire megérheti beváltani az új játékok vásárlása esetén járó Gold Point-okat: a kézikonzolra elérhető Zen Pinball például a flipperjátékok egyik legjobbja - a budapesti Zen Studios mindig is a zsáner mestere volt, és a 3DS-es port is hozza az elvárt színvonalat. A Wii U-s kínálatból a Runner 2 tűnik ki, aminek a folytatása már fejlesztés alatt áll Nintendo Switch-re, és egy meglehetősen jópofa platformerként tartják számon.

Ha nem ismered a My Nintendo hűségprogramot annak ellenére, hogy rendelkezel valamelyik jelenleg is támogatott Nintendo konzollal, akkor ne késlekedj: olvasd el az útmutatónkat a My Nintendo használatáról és készíts te is egy fiókot, hiszen a viszonylag egyszerűen lehet pontokat gyűjteni a rendszerben, a tagok számára pedig rendszeresen extra kedvezmények és exkluzív jutalmak járnak!

Végre teljes játékokra is beválthatjuk My Nintendo pontjainkat Tovább
Már tölthető Rayman Legends: Definitive Edition demója

Már tölthető Rayman Legends: Definitive Edition demója

A Switch-exkluzív kiadás megkapta a hivatalos megjelenési dátumát is

FRISSÍTÉS [2017.07.04. 16:10]: Úgy néz ki, hogy a demo csak valamiféle hiba folytán került ki az eShop-ra, a Ubisoft ugyanis a cikk élesítése óta eltávolította azt. Bízunk benne, hogy tényleg csak az volt a probléma, hogy idő előtt került ki a szoftver, és hamarosan ismételten elérhető lesz az áruházból a cím próbaváltozata!

Korábban írtuk:

A Ubisoft mindig is az egyik legfontosabb third-party partnere volt a japán vállalatnak, így nem csoda, hogy a francia kiadó a Nintendo Switch-et is teljes vállszélességgel támogatja: bár a Steep portjával meggyűlik a baja a srácoknak, a Rayman Legends exkluzív kiadása már lassan késznek tekinthető, így nem csoda, hogy végre hivatalos megjelenési dátumot is kapott a Definitive Edition - az számos extrával kibővített játék szeptember 12-től lesz elérhető Európában, ha lehet hinni az eShop-on megjelent információknak.

Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy bármiféle nagyobb hírverés nélkül elérhetővé vált az alkotás próbaverziója is a digitális áruházban, így mától bárki ingyenesen kipróbálhatja az ősszel megjelenő címet. A demo letöltéséhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni az eShop "coming soon" szekciójába, megnyitni a Rayman Legends: Definitive Edition adatlapját, majd kiválasztani a demo letöltése opciót.

A Ubisoft-nak még vannak a tarsolyában meglepetések Switch-re

A francia kiadó nemrég tette közzé a bevételeiről szóló jelentését a befektető számára, amelyből kiderül, hogy "nemsokára" még több Switch-re érkező címet jelentenek be a játékosok számára. A rajongók természetesen abban reménykednek, hogy az E3-on leleplezett Beyond Good & Evil 2 kaphat Switch portot, a nagy lelkesedést kiváltó cím Nintendo platformra költöztetéséről azonban továbbra sincs semmilyen hivatalos információnk.

A próbaverzió a játékosok információi alapján támogatja a többjátékos csatákat a King Foot módban, valamint három klasszikus egyjátékos pályát is tartalmaz - ezek a Teensies in Trouble, Toad Story és Castle Rock névre hallgatnak. Bár ezeken a szinteken csak gombok segítségével irányíthatjuk a főhőst, a csupán handheld módban elérhető különleges pályán, a Murfy's Touch-on kizárólag az érintőképernyőt használva mozgathatjuk Rayman-t. Érdemes vetni tehát egy pillantást a demóra akkor is, ha korábban már volt szerencséd játszani a szoftverrel egy másik platformon.

Rayman Legends: Definitive Edition Előzetes


Már tölthető Rayman Legends: Definitive Edition demója Tovább
Jövőhéten jelenik meg a Zen Studios golfjátéka Switch-re

Jövőhéten jelenik meg a Zen Studios golfjátéka Switch-re

Az Infinite Minigolf lesz az első magyar fejlesztésű cím az eShop-on

Még a tavasz folyamán számoltunk be róla, hogy a licenszelt asztalokkal hódító flipperjátékairól ismert budapesti székhelyű Zen Studios egy közösségi funkciókkal felvértezett golfjátékon dolgozik, ami számtalan más platformmal együtt Nintendo Switch-re is megjelenik. Bár a srácok egy kicsit csúsztak a cím fejlesztésével, most végre kiderült, hogy már csak alig néhány napot kell várnunk, hogy játszhassunk az Infinite Minigolf-fal, az alkotás hivatalos megjelenési dátuma ugyanis július 25-e, azaz jövőhét kedd.

A stúdió blogján megtalálható közlemény szerint a játék fontos részét képzi majd a pályaszerkesztő, melynek segítségével bárki megépítheti a saját minigolf-pályáját és meg is oszthatja azt a többi játékossal, akik platformtól függetlenül letölthetik és végigjátszhatják majd azokat - így Switch-en is elérhetőek lesznek azok a pályák, amiket a PC-s, Xbox-os vagy PlaySation-ös játékosok alkottak, vagy éppen fordítva.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen funkciókkal érkezik majd a játék pár nap múlva, akkor nézd meg a alábbi bejelentő előzetest!

Infinite Minigolf Előzetes


Jövőhéten jelenik meg a Zen Studios golfjátéka Switch-re Tovább
Nintendo Download: július 20.

Nintendo Download: július 20.

Splatoon 2, Fate/EXTELLA: The Umbral Star, Cave Story+, Boost Beast

Ez a hét leginkább a Nintendo Switch tulajoknak tartogat érdekességeket: végre megjelenik a januárban bemutatott Splatoon 2, valamint a boltok polcaira kerül a régóta ígérgetett Fate/EXTELLA: The Umbral Star. Ezen kívül az európai Cave Story rajongóknak is eljött az ideje, hiszen a "plusz" verzió végre az öreg kontinensen is napvilágot lát.

Switch

Nintendo Switch


 • Splatoon 2 (Nintendo, €59.99 / £49.99) - Elérhető július 21-től.
 • Fate/EXTELLA: The Umbral Star (XSEED, €54.99 / £49.99) - Elérhető július 21-től.
 • Cave Story+ (Nicalis, €29.99 / £26.99)

Nintendo Switch eShop


 • Boost Beast (Arc System Works, €9.99 / £8.99)
 • Samurai Shodown (HAMSTER, €6.99 / £6.29)

3DS

New Nintendo 3DS eShop


 • Infinite Golf (Petite Games, €1.99 / £1.79)

3DS DLC


 • Pic-a-Pix Colour - Small Puzzles 9 (Lightwood Games, €1.99 / £1.99)

3DS eShop átmeneti leárazások


 • Fairune (CIRCLE Entertainment, €1.99 / £1.99 augusztus 10-ig, normál ára €2.99 / £2.99)
 • Petit Novel series - Harvest December (CIRCLE Entertainment, €7.99 / £7.93 augusztus 10-ig, normál ára €11.99 / £11.89)
 • Tappingo (CIRCLE Entertainment, €1.99 / £1.99 augusztus 10-ig, normál ára €2.99 / £2.99)
 • Tappingo 2 (CIRCLE Entertainment, €1.99 / £1.99 augusztus 10-ig, normál ára €2.99 / £2.99)
 • Word Logic by POWGI (Lightwood Games, €7.19 / £6.39 augusztus 3-ig, normál ára €8.99 / £7.99)
 • Lionel City Builder 3D: Rise of the Rails (Big John Games, €3.49 / £2.99 augusztus 17-ig, normál ára €4.99 / £4.49)
 • Snow Moto Racing 3D (Zordix AB, €5.99 / £5.39 július 27-ig, normál ára €7.99 / £7.19)
 • Chain Blaster (Joindots, €2.49 / £2.09 augusztus 3-ig, normál ára €4.99 / £4.19)

Wii U

Wii U eShop


 • BOX UP (RCMADIAX, €1.49 / £1.39)

Wii U eShop átmeneti leárazások


 • Word Logic by POWGI (Lightwood Games, €7.19 / £6.39 augusztus 3-ig, normál ára €8.99 / £7.99)
 • Hot Rod Racer (ZeNfA Productions, €0.49 / £0.44 augusztus 17-ig, normál ára €0.99 / £0.89)
 • ZaciSa: Defense of the Crayon Dimensions! (ZeNfA Productions, €0.74 / £0.59 augusztus 17-ig, normál ára €1.49 / £1.19)
 • Pinball Breakout (nuGAME, €4.90 / £4.20 augusztus 17-ig, normál ára €7.00 / £6.00)
 • Steel Rivals (nuGAME, €4.89 / £4.19 augusztus 17-ig, normál ára €6.99 / £5.99)
Nintendo Download: július 20. Tovább
A 90-es évek hangulatát idéző versenyjáték tart Switch-re

A 90-es évek hangulatát idéző versenyjáték tart Switch-re

A '90s Super GP olyan, mintha a versenyjátékok hőskorából tűnt volna elő

A Nintendo Switch-re több játékost is fejlesztő Nicalis bejelentette, hogy a korábban Wii U-ra fejlesztett, a 90-es évek hangulatát idéző versenyjátékuk immáron '90s Super GP néven fut, és valamikor a későbbiek folyamán Nintendo Switch-re jelenik majd meg, ezzel gyarapítva a konzol igen bőséges digitális kínálatát. A játék hivatalos weboldalán található információk alapján a '90s Super GP nem csak a vizualitás terén hozza majd az ezredforduló előtt megjelent versenycímek hangulatát, hanem a játékmenet tekintetében is: hagyományos játékmódokkal, egyedi tulajdonságokkal rendelkező, személyre szabható formula és supercar járműfelhozatallal és online funkciókkal is fel lesz vértezve az alkotás, amelynek hivatalos megjelenéséről egyelőre még semmit nem tudunk.

A Nicalis Nintendo Switch-re bejelentett címei:

 • 1001 Spikes  (N/A)
 • Blade Strangers  (2017 Q4)
 • Cave Story+  (június 20.)
 • Ittle Dew 2+  (2017 Q3)
 • Redout  (N/A)
 • The Binding of Isaac: Afterbirth+  (szeptember 7.)
 • The End is Nigh  (2017 Q3)
 • Tiny Barbarian DX  (2017 Q3)

'90s Super GP bejelentése azért is lehet örömteli a Switch tulajok számára, mert a nagy sikernek örvendő hibrid konzol a Mario Kart 8: Deluxe-on kívül eddig nem nagyon tud felmutatni egyetlen versenyjátékot sem az egyébként meglepően változatos és bőséges indie kínálat ellenére.

'90s Super GP Galéria:


A 90-es évek hangulatát idéző versenyjáték tart Switch-re Tovább
Már elérhető a Nintendo Switch Online alkalmazás

Már elérhető a Nintendo Switch Online alkalmazás

A Nintendo még a januári Nintendo Switch bemutató során jelentette be, hogy az új konzol bizonyos online funkcióinak eléréséhez egy mobilos alkalmazásra is szükségünk lesz, mindezt pedig a felhasználók védelme érdekében intézte így a vállalat, ha lehet hinni a hivatalos nyilatkozatoknak. A rajongók nagy része akkor sem értette, és azóta is értetlenkedve követi az új fejleményeket az applikációval kapcsolatban: a hivatalos voice chat -hez használható fejhallgató a több méteres kábeleivel sokaknál kiverte a biztosítékot, a programba épített SplatNet 2 klienset viszont pozitívan fogadták a játékosok.

Nos, mostantól mindenki saját maga győződhet meg az alkalmazás szükségességéről, ugyanis a Nintendo Switch Online néven futó program már minden iOS-t és Androidot futtató készülékre elérhető. Bár a szervereket a Nintendo hivatalosan csak holnap, azaz pénteken izzítja be, sokakat már most enged bejelentkezni a rendszer, így számos vélemény is napvilágot látott a szoftverrel kapcsolatban az internetes fórumokon.

Sokan arra panaszkodnak, hogy mivel az alkalmazás megköveteli, hogy a készülékünk kijelzője folyamatosan aktív legyen a használat során, így sokkal gyorsabban merül a mobiljuk, míg másoknak az nem tetszik, hogy az app nem támogatja a multitaskingot, így ha online meccsek közben meg akarjuk nézni az üzeneteinket, a kapcsolat azonnal megszakad a többi játékossal. Kíváncsian várjuk tehát, hogy a Nintendo hogyan reagál a kritikákra, és hogy érkezik-e javítás az alkalmazáshoz, ami kijavítja az említett hiányosságokat.

Már elérhető a Nintendo Switch Online alkalmazás Tovább
Ezrek sorakoznak a boltok előtt Japánban a Nintendo Switch-ért

Ezrek sorakoznak a boltok előtt Japánban a Nintendo Switch-ért

Az üzletek csak pár száz gépet kapnak, a kereslet viszont sokkal nagyobb

A Nintendo Switch-et a márciusi megjelenés óta óriási figyelem övezi világszerte, és nincs ez másképp az otthonában, Japánban sem: a kiotói székhelyű vállalat egyszerűen képtelen elegendő gépet legyártani, így már hónapok óta jóval nagyobb a kereslet az eszköz iránt, mint a kínálat, ami komoly fejtörést okoz azoknak a rajongóknak, akik játszani szeretnének a platformra megjelent nagyszerű játékokkal. Most, a Splatoon 2 megjelenése előtt pedig talán még rosszabb a helyzet, mint  korábban: az üzletek előtt több ezren sorakoznak fel, amint megérkeznek a két-háromszáz darabos készletek.

A rajongók által a közösségi oldalakon közzétett képek alapján némelyik viszonteladó boltja előtt utcákon és hidakon keresztül áll a sor, a várakozók pedig mindössze egy sorszámot kapnak, amivel ha szerencséjük van, és netalán kihúzzák őket, az előre meghatározott árnál jóval drágábban megvásárolhatnak egy Switch-et. A Splatoon-rajongókat azonban sem a sorbaállás, sem pedig a hajmeresztő árak nem tántorítják el, sőt, az sem nagyon érdekli őket, hogy a szigetországban napok óta 35 fokot mérnek, a meleg mellett pedig iszonyatosan párás is a levegő. A helyi média a sorokat a körülmények miatt olykor "jigoku"-ként, azaz pokolként emlegeti.

Életképek Japánból: a több ezer emberből álló sor utcákon keresztül kanyarog egyetlen sorszámét, amivel a szerencsésebbek végül Switch-hez juthatnak.

A Nintendo eközben sokadjára is ígéretet tett arra, hogy megpróbálja a Switch gyártását felgyorsítani, és több gépet a piacra küldeni, eddig viszont a gyártókapacitás növelése nem igazán érződik az üzletek polcain, amik legtöbbször még mindig üresen néznek vissza a játékra éhes rajongókra.

Ezrek sorakoznak a boltok előtt Japánban a Nintendo Switch-ért Tovább
Világszerte leáll a New Nintendo 3DS gyártása

Világszerte leáll a New Nintendo 3DS gyártása

Az XL modell azonban továbbra is elérhető marad a piacon

A 3DS konzolcsalád a Nintendo egyik legsikeresebb termékcsoportja: a kis hordozható játékkonzolok különböző változataiból már közel 70 millió darabot értékesítettek, ehhez a sikerhez pedig nagyban hozzájárultak a New 3DS gépek is, amelyek valamennyivel erősebb processzorral, extra gombokkal és szemkövető-rendszerrel voltak felvértezve a jobb 3D-megjelenítés érdekében. Az újabb kiadású gépekből közel 10 millió példányt adtak el, azonban ebből alig minden negyedik gép volt a kisebb méretű kijelzővel szerelt New Nintendo 3DS - ennek a variánsnak a gyártása áll le hamarosan Európában és Japánban.

A kisebb méretekkel rendelkező modell bár kedvezőbb árcédulával és cserélhető fedlapokkal rendelkezett, a rajongók szívét nem sikerült meghódítania, ugyanis a játékosok inkább a New Nintendo 3DS XL-t részesítették előnyben a nagyobb méretű kijelzők miatt. Az Egyesült Államokban egyébként nagyrészt csak az utóbbi volt kapható, a kompaktabb New 3DS-t csak limitált ideig dobta piacra a Nintendo of America, így ott már korábban leállt ezen változat gyártása.

A 3DS konzolcsaládnak így már csak három tagja lesz megtalálható az üzletek polcain: a rendkívül pénztárcabarát árral rendelkező Nintendo 2DS, a nagy, 3D-s megjelenítővel szerelt New Nintendo 3DS XL, valamint a napokon belül megjelenő vadonatúj New Nintendo 2DS XL, ami bár minden funkcióval rendelkezik, amivel az 3DS XL is, a játékokat csak 2D-ben tudja a használója elé tárni.

Világszerte leáll a New Nintendo 3DS gyártása Tovább
Nintendo Download: július 13.

Nintendo Download: július 13.

Cars 3: Driven to Win, Death Squared, Bulb Boy, De Mambo, Miitopia Demo

A Nintendo platformjaira is befut a Verdák 3-hoz készült hivatalos videojáték-adaptáció, a Cars 3: Driven to Win, de emellett még számos indie megjelenésre is felkészülhetünk, hiszen érkezik az állítólag kooperatív módban rendkívül szórakoztató Death Squared, valamint a De Mambo és a Bulb Boy is, amik szintén bizonyítékai az eShop színes kínálatának. Aki akcióra várt a Puyo-Puyo Tetris beszerzését illetően az is őrülhet, egy hétig ugyanis kedvezményes áron tölthető le a cím.

Switch

Nintendo Switch


 • Cars 3: Driven to Win (WB Games, €59.99 / £49.99) - Elérhető július 14-től.

Nintendo Switch eShop


 • Bulb Boy (Bulbware, €7.99 / £7.19)
 • De Mambo (The Dangerous Kitchen, €10.99 / £9.99)
 • Death Squared (SMG Studios, €12.50 / £11.99)
 • Fatal Fury Special (HAMSTER, €6.99 / £6.29)
 • Levels+: Addictive Puzzle Game (flow, €4.99 / £4.99)

Nintendo Switch átmeneti leárazások


 • Puyo Puyo Tetris (Koch Media, €31.99 / £27.99 július 21-ig, normál ára €39.99 / £34.99)

3DS

3DS eShop


 • Cursed Castilla EX (Abylight, €11.99 / £11.79)
 • Asdivine Cross (KEMCO, €9.99 / £8.99)

3DS Demo


 • Miitopia Casting Call Demo (Nintendo, ingyenes)

3DS eShop átmeneti leárazások


 • Splat the Difference (Lightwood Games, €4.00 / £3.60 július 27-ig, normál ára €5.00 / £4.50)
 • Epic Word Search Collection (Lightwood Games, €5.99 / £4.49 július 27-ig, normál ára €7.99 / £5.99)
 • Epic Word Search Collection 2 (Lightwood Games, €5.99 / £4.49 július 27-ig, normál ára €7.99 / £5.99)
 • Ash (CIRCLE Entertainment, €1.99 / £1.99 július 27-ig, normál ára €3.99 / £3.99)
 • Glory of Generals (CIRCLE Entertainment, €3.49 / £3.04 július 27-ig, normál ára €6.99 / £6.09)
 • Glory of Generals: The Pacific (CIRCLE Entertainment, €3.49 / £3.44 július 27-ig, normál ára €6.99 / £6.89)
 • Karous -The Beast of Re:Eden- (CIRCLE Entertainment, €2.99 / £2.94 július 27-ig, normál ára €5.99 / £5.89)
 • Toy Defence (CIRCLE Entertainment, €1.99 / £1.59 július 27-ig, normál ára €3.99 / £3.19)
 • Wakedas (CIRCLE Entertainment, €1.49 / £1.49 július 27-ig, normál ára €2.99 / £2.99)
 • Jump Trials Supreme (Joindots, €2.49 / £2.09 július 27-ig, normál ára €4.99 / £4.19)

New 3DS eShop átmeneti leárazások


 • Breakout Defense (nuGAME, €4.90 / £4.20 augusztus 10-ig, normál ára €7.00 / £6.00)

3DS HOME Témák


 • Hello Kitty is fashionable (Sanrio, €0.99 / £0.89)
 • Hello Kitty bikes in a pink world (Sanrio, €0.99 / £0.89)
 • Hello Kitty is a robot (Sanrio, €0.99 / £0.89)
 • Hello Kitty enjoys tea (Sanrio, €0.99 / £0.89)
 • Fairytale Princesses (Rainbow, €0.99 / £0.89)
 • Summer at Regal Academy (Rainbow, €1.99 / £1.79)
 • Rose, Grandma Cinderella & Gigì (Rainbow, €0.99 / £0.89)
 • The Gogopig Soccer (Maga Animation Studio, €0.99 / £0.89)
 • The Gogopig Mr Cat, the coach (Maga Animation Studio, €0.99 / £0.89)
 • The Gogopig Pink Love (Maga Animation Studio, €0.99 / £0.89)
 • Hoppy & Hubble Family (Maga Animation Studio, €0.99 / £0.89)
 • Hoppy & Hubble Jokes (Maga Animation Studio, €0.99 / £0.89)
 • Hoppy & Hubble Friends (Maga Animation Studio, €0.99 / £0.89)

Wii U

Wii U


 • Cars 3: Driven to Win (WB Games, €49.99 / £39.99) - Elérhető július 14-től.

Wii U Virtual Console


 • Devil's Crush (D4 Enterprise, €5.99 / £5.39)

Wii U eShop átmeneti leárazások


 • Toby: The Secret Mine (Headup Games, €4.99 / £3.49 július 27-ig, normál ára €9.99 / £6.99)
 • Mr. Pumpkin Adventure (CIRCLE Entertainment, €1.99 / £1.99 július 27-ig, normál ára €3.99 / £3.99)
Nintendo Download: július 13. Tovább